Τρίτη 27 Ιουλίου 2021

Τι λένε οι κριτικοί για το Jungle Cruise;


Δημοσιεύτηκαν οι πρώτες κριτικές για το Jungle Cruise, όπου στην πλειοψηφία τους είναι καλές. Η ταινία στο Metacritic έχει βαθμολογία 51/100 με βάση 24 κριτικές, όπου οι 17 είναι θετικές και οι 13 είναι μέτριες, ενώ στο Rotten Tomatoes έχει βαθμολογία 71/100 με βάση 63 κριτικές, όπου οι 45 είναι θετικές και οι 18 είναι μέτριες/αρνητικές.

Η σύνοψη του φιλμ είναι η εξής:
Η ταινία της Disney «Περιπέτεια στη Ζούγκλα» είναι μία ιστορία εξερεύνησης στην οποία συμμετέχουν ο απολαυστικός Dwayne Johnson και η υπέροχη Emily Blunt. Ένα συναρπαστικό ταξίδι ξεκινά στον Αμαζόνιο με καπετάνιο τον πνευματώδη Frank Wolff και την θαρραλέα ερευνήτρια Dr. Lily Houghton. Η Lily ταξιδεύει από το Λονδίνο στη ζούγκλα του Αμαζονίου, επιλέγοντας κατά τύχη τον Frank ως οδηγό, με την ετοιμόρροπη βάρκα του. Η Lily είναι αποφασισμένη να ανακαλύψει ένα αρχαίο δέντρο με απαράμιλλες θεραπευτικές ικανότητες, κρατώντας στα χέρια της τη δύναμη να αλλάξει το μέλλον της ιατρικής. Το απίθανο ντουέτο σε μια επική και απρόσμενη περιπέτεια, θα συναντήσει αμέτρητους κινδύνους και υπερφυσικές δυνάμεις, όλα κρυμμένα στην παραπλανητική ομορφιά του πλούσιου τροπικού δάσους. Καθώς όμως τα μυστικά του χαμένου δέντρου ξεδιπλώνονται, η ζωή της Lily και του Frank παίζεται κορώνα γράμματα και το ανθρώπινο είδος κρέμεται από μία κλωστή.
Το Jungle Cruise θα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 29 Ιουλίου από την Feelgood Entertainment. Ο Jaume Collet-Serra σκηνοθετεί το Jungle Cruise από σενάριο των J.D. Payne και Patrick McKay. Οι Dwayne Johnson, Emily Blunt, Jesse Plemons, Jack Whitehall, Edgar Ramirez, Paul Giamatti, Quim Gutierrez, Veronica Falcon, Dani Rovira και Andy Nyman βρίσκονται στο καστ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου