Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021

Δυο νέες προσθήκες στο καστ του Toxic Avenger


Οι Jonny Coyne (Ma Rainey's Black Bottom, Preacher) και Sarah Niles (Ted Lasso, Catastrophe, I May Destroy You) θα έχουν ρόλους στο reboot του Toxic Avenger που έχει καστ τους Peter Dinklage, Jacob Tremblay, Taylour Paige, Kevin Bacon, Julia Davis και Elijah Wood.

Ο Macon Blair (I Don't Feel at Home in This World Anymore) έχει συμφωνήσει να καθίσει στην καρέκλα του σκηνοθέτη και να γράψει το σενάριο του πρότζεκτ. Οι Lloyd Kaufman και Michael Herz θα έχουν χρέη παραγωγού μέσω της Troma Entertainment και οι Alex Garcia και Jay Ashenfelter θα έχουν την επίβλεψη για λογαριασμό της Legendary.

Η πρωτότυπη ταινία λάμβανε χώρα στο Tromaville του Νιου Τζέρσι, μια μικρή αμερικανική πόλη που τρομοκρατείται από εγκληματίες. Ανάμεσα στους κατοίκους της πόλης είναι και ο Melvin, ο επιστάτης ενός τοπικού κλαμπ υγείας. Όταν μια συμμορία θα κάνει μια σκληρή φάρσα στον Melvin, αυτός θα πέσει από ένα τριώροφο κτίριο σε τοξικά απόβλητα που τελικά θα τον μεταμορφώσουν στον Toxic Avenger, ο οποίος είναι υπέρ του καλού και καταστροφέας του κακού.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου