Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021

Ο Tom Spezialy θα είναι ο showrunner του Silk


Ο Tom Spezialy υπέγραψε αποκλειστική συμφωνία με τα Amazon Studios και θα έχει χρέη ειδικού παραγωγού και showrunner στην live-action σειρά της Silk που αναμένεται να προβληθεί στο Amazon Prime Video.

Στα κόμικς η Cindy Moon είναι συμμαθήτρια του Peter Parker που την δαγκώνει η ίδια ραδιενεργή αράχνη και αποκτάει παρόμοιες δυνάμεις με τον Spider-Man. Πετάει ιστό από τα δάχτυλα της, διαθέτει φωτογραφική μνήμη, η αραχνο-αίσθηση της είναι πιο ισχυρή από αυτή του Peter και έχει υπεράνθρωπη δύναμη. Δημιουργοί του χαρακτήρα είναι οι Dan Slott και Humberto Ramos και έκανε το ντεμπούτο του στο πρώτο τεύχος του The Amazing Spider-Man vol. 3 τον Απρίλιο του 2014.

Η Lauren Moon (Atypical) αναμένεται να είναι η δημιουργός στο πρότζεκτ και θα είναι ειδικός παραγωγός. Οι Phil Lord και Chris Miller θα έχουν καθήκοντα παραγωγού και η Sony Pictures Television θα βρίσκεται στην παραγωγή. Τέλος αξίζει να αναφέρουμε πως η Tiffany Espensen έχει υποδυθεί την Cindy Moon στα Spider-Man: Homecoming και Avengers: Infinity War.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου