Κυριακή 20 Ιουνίου 2021

Ο Stephen Woolfenden θα είναι σκηνοθέτης στο Willow


Ο Stephen Woolfenden (Outlander, The Spanish Princess, Poldark, Doctor Who, Strike Back, και Fate: The Winx Saga) έκλεισε να σκηνοθετήσει άγνωστο αριθμό επεισοδίων στη σειρά Willow που θα λαμβάνει χώρα μετά τα γεγονότα της ταινίας.

Οι Warwick Davis, Ellie Bamber, Erin Kellyman, Tony Revolori, Ruby Cruz και Amer Chadha-Patel προς το παρόν βρίσκονται στο καστ. Ο Jonathan Kasdan (Solo) έχει γράψει το σενάριο του πιλοτικού επεισοδίου και μαζί με την Wendy Mericle (Arrow) θα είναι οι showrunners του πρότζεκτ. Ο Jonathan Entwistle θα είναι ο σκηνοθέτης του πιλότου. Ο Ron Howard θα είναι ειδικός παραγωγός και ο Bob Dolman, ο οποίος είναι ο σεναριογράφος του φιλμ, θα έχει ρόλο συμβουλευτικού παραγωγού. Η Lucasfilm θα είναι στην παραγωγή.

Το Willow έκανε πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής στις 20 Μαΐου του 1988. Ο Ron Howard σκηνοθέτησε από σενάριο του Bob Dolman, το οποίο είχε ως βάση την ιστορία του George Lucas. Οι Warwick Davis, Val Kilmer, Joanne Whalley, Jean Marsh και Billy Barty είχαν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου