Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021

Νέο trailer για το Free Guy


Η 20th Century Studios πριν από μερικές ώρες κοινοποίησε στο διαδίκτυο το ολοκαίνουργιο trailer του Free Guy. Ακόμη το στούντιο ανέβασε στο Twitter την πιο πρόσφατη προωθητική αφίσα της ταινίας.

Η σύνοψη του φιλμ είναι η εξής:
Η ταινία «Free Guy» είναι μία περιπετειώδης κωμωδία για έναν μοναχικό τραπεζικό υπάλληλο, ο οποίος ανακαλύπτει πως είναι ένας χαρακτήρας στο πραγματικών διαστάσεων videogame Free City. Ο Ράιαν Ρέινολντς πρωταγωνιστεί ως ο μοναχικός τραπεζικός υπάλληλος, ο οποίος ανακαλύπτει πως είναι ένας χαρακτήρας στο πραγματικών διαστάσεων videogame και αποφασίζει να γίνει ο ήρωας της δικής του ιστορίας - εκείνης που γράφει ο ίδιος. Σε ένα κόσμο όπου δεν υπάρχουν όρια, έχει αποφασίσει να γίνει ο ήρωας που σώζει τον κόσμο με τον δικό του τρόπο, πριν να είναι πολύ αργά.
Το Free Guy θα κάνει πρεμιέρα στην Αμερική στις 13 Αυγούστου. Ο Shawn Levy σκηνοθετεί από σενάριο των Matt Lieberman και Zak Penn. Το καστ αποτελούν οι Ryan Reynolds, Jodie Comer, Joe Keery, Lil Rel Howery, Utkarsh Ambudkar και Taika Waititi. Οι Ryan Reynolds, Shawn Levy, Greg Berlanti, Sarah Schechter και Adam Kolbrenner έχουν χρέη παραγωγού.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου