Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021

Honest Trailers: Invincible


Το Screen Junkies χθες έδωσε στη δημοσιότητα το Honest Trailer για την ενήλικη σειρά κινουμένων σχεδίων του Amazon Prime Video, Invincible, που ήδη έχει ανανεωθεί για δεύτερη και τρίτη σεζόν.

Η σύνοψη του σόου είναι η εξής:
Το Invincible είναι ενήλικη υπερηρωική σειρά κινουμένων σχεδίων που επικεντρώνεται στον 17χρονο Mark Grayson, ο οποίος είναι ακριβώς όπως κάθε άλλο αγόρι της ηλικίας του-εκτός από τον πατέρα του (Omni-Man) που είναι ο πιο ισχυρός υπερήρωας στον πλανήτη. Καθώς ο Mark αναπτύσσει τις δικές του δυνάμεις, ανακαλύπτει πως η κληρονομιά του πατέρα του δεν είναι ηρωική όσο φαίνεται.
Ο Robert Kirkman είναι ο δημιουργός του Invincible και ο Simon Racioppa έχει χρέη showrunner. Οι Kirkman, Racioppa, David Alpert, Catherine Winder έχουν καθήκοντα ειδικού παραγωγού. Οι Steven Yeun, J.K. Simmons, Sandra Oh, Seth Rogen, Gillian Jacobs, Andrew Rannells, Zazie Beetz, Mark Hamill, Walton Goggins, Jason Mantzoukas, Mae Whitman, Chris Diamantopoulos, Melise, Kevin Michael Richardson, Grey Griffin, Max Burkholder, Khary Payton και Zachary Quinto θα δανείσουν τις φωνές τους.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου