Παρασκευή 28 Μαΐου 2021

Η Merle Dandridge θα επιστρέψει ως Marlene στο The Last of Us


Η Merle Dandridge, η οποία έχει χαρίσει τη φωνή της στην Marlene στα δυο ηλεκτρονικά παιχνίδια The Last of Us, θα επαναλάβει το ρόλο της στην live-action σειρά που ετοιμάζει το HBO.

Οι Pedro Pascal, Bella Ramsey και Gabriel Luna είναι στο καστ. Ο Craig Mazin θα είναι δημιουργός της σειράς μαζί με τον Neil Druckmann και θα έχει χρέη ειδικού παραγωγού. Οι Kantemir Balagov (Beanpole), Jasmila Zbanic (Quo vadis, Aida) και Ali Abbasi (Border) θα είναι σκηνοθέτες. Η Carolyn Strauss θα έχει καθήκοντα παραγωγού. Την παραγωγή έχουν αναλάβει οι Sony Pictures Television, PlayStation Productions, Word Games και Naughty Dog.

Το The Last of Us διαδραματίζεται στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής το 2033, 20 χρόνια μετά από το ξέσπασμα ενός θανατηφόρου ιού, και η υπόθεση ακολουθεί ένα νεαρό άντρα, τον Joel, που του ανέθεσαν να προσέχει την Ellie, ένα νεαρό κορίτσι που ίσως να είναι η θεραπεία του ιού. Μαζί θα ταξιδέψουν σε όλη τη χώρα με σκοπό να βρουν μια ομάδα αντίστασης που είναι γνωστή ως Fireflies, και στο δρόμο θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τους μολυσμένους, τους εγκληματίες και τους κανιβάλους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου