Τετάρτη 19 Μαΐου 2021

Η Jenna Ortega θα είναι η Wednesday Addams


Η Jenna Ortega (Yes Day, Jane the Virgin, You, Stuck In the Middle) έκλεισε να πρωταγωνιστήσει στην live-action σειρά "Wednesday", την οποία ετοιμάζει το Netflix, και θα υποδυθεί την Wednesday Addams.

Η υπόθεση θα ακολουθεί την Wednesday Addams ως μαθήτρια στην Nevermore Academy, καθώς προσπαθεί να αναπτύξει τις ικανότητες ως μάντης και να σταματήσει ένα κατά συρροή δολοφόνο που τρομοκρατεί τη πόλη και να λύσει ένα υπερφυσικό μυστήριο που σχετίζεται με τους γονείς της πριν από 25 χρόνια. Και αυτά καθώς στην εφηβεία γνωρίζει νέα άτομα και δημιουργεί νέες σχέσεις.

Οι Al Gough και Miles Millar είναι οι δημιουργοί και showrunners, ενώ ο Tim Burton θα κάνει τη σκηνοθεσία. Η MGM/UA Television θα είναι στην παραγωγή. Η Kayla Alpert (Code Black, Up All Night) θα είναι ειδικός παραγωγός μαζί με τους Andrew Mittman της 1.21 (The Addams Family, Alphas), Kevin Miserocchi (Tee and Charles Addams Foundation), Jonathan Glickman της Glickmania (Respect, Addams Family 2) και Gail Berman (The Addams Family, Alphas).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου