Παρασκευή 30 Απριλίου 2021

Ετοιμάζεται prequel κόμικ για το Master of the Universe: Revelation


Αν και ακόμη δεν έχουν επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του reboot του He-Man από τον Kevin Smith, Master of the Universe: Revelation, το οποίο όμως αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2021 στο Netflix, ανακοινώθηκε νέο prequel κόμικ.

Η Dark Horse Comics θα συνεργαστεί με την Mattel για ένα νέο κόμικ τεσσάρων τευχών, με το πρώτο να γίνεται διαθέσιμο στις 7 Ιουλίου του 2021 και θα ακολουθεί τον He-Man μετά από μια βίαιη επίθεση του Orlax στον πατέρα του, King Randor, που θα τον οδηγήσει στο να ανακαλύψει περισσότερα πράγματα για το παρελθόν του. Έτσι θα ξεκινήσει ένα νέο ταξίδι που θα τον φέρει ενάντια στους Skeletor και Evil-Lyn.

Το Masters of the Universe, το οποίο ξεκίνησε ως παιχνίδι πριν από 40 χρόνια επεκτάθηκε αρκετά με ταινία, σειρές και κόμικς και η νέα εκδοχή αναμένεται να είναι αρκετά πιο σκοτεινή από το γνωστό κωμικό ύφος. Ανάμεσα στο καστ που θα χαρίσει τη φωνή του θα είναι και ο Mark Hamill ως ο Skeletor και ο Kevin Conroy ως Mer-Man. Άλλα ονόματα θα είναι και οι Sarah Michelle Gellar (Teela), Lena Headey(Evil-Lyn), Phil LaMarr (He-Ro), Henry Rollins (Tri-Klops), Diedrich Bader (Trap Jaw), Justin Long (Roberto), Jason Mewes (Stinkor) και Griffin Newman (Orko).

ΠΗΓΗ



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου