Πέμπτη 29 Απριλίου 2021

Ανανεώθηκε για δεύτερη και τρίτη σεζόν το Invincible


Το Amazon Prime Video ανακοίνωσε πως ανανέωσε τη σειρά κινουμένων σχεδίων, Invincible, για δεύτερη και τρίτη σεζόν. Αύριο πρόκειται να κυκλοφορήσει από την υπηρεσία streaming το φινάλε της πρώτης σεζόν.

Η σύνοψη του σόου είναι η εξής:
Το Invincible είναι ενήλικη υπερηρωική σειρά κινουμένων σχεδίων που επικεντρώνεται στον 17χρονο Mark Grayson, ο οποίος είναι ακριβώς όπως κάθε άλλο αγόρι της ηλικίας του-εκτός από τον πατέρα του (Omni-Man) που είναι ο πιο ισχυρός υπερήρωας στον πλανήτη. Καθώς ο Mark αναπτύσσει τις δικές του δυνάμεις, ανακαλύπτει πως η κληρονομιά του πατέρα του δεν είναι ηρωική όσο φαίνεται.
Ο Robert Kirkman είναι ο δημιουργός του Invincible και ο Simon Racioppa έχει χρέη showrunner. Οι Kirkman, Racioppa, David Alpert, Catherine Winder έχουν καθήκοντα ειδικού παραγωγού. Οι Steven Yeun, J.K. Simmons, Sandra Oh, Seth Rogen, Gillian Jacobs, Andrew Rannells, Zazie Beetz, Mark Hamill, Walton Goggins, Jason Mantzoukas, Mae Whitman, Chris Diamantopoulos, Melise, Kevin Michael Richardson, Grey Griffin, Max Burkholder, Khary Payton και Zachary Quinto θα δανείσουν τις φωνές τους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου