Παρασκευή 30 Απριλίου 2021

Ο Finn Wittrock θα είναι ο Guy Gardner στη σειρά Green Lantern


Ο Finn Wittrock (American Horror Story, American Crime Story, La La Land) έκλεισε να πρωταγωνιστήσει στη σειρά του HBO Max, Green Lantern, και πρόκειται να ερμηνεύσει τον Guy Gardner/Green Lantern.

Η πρώτη σεζόν θα αποτελείται από δέκα επεισόδια. Εκτός από τον Guy Gardner στο πρότζεκτ αναμένεται να δούμε τους Jessica Cruz, Simon Baz, Alan Scott, Sinestro και Kilowog, ενώ πρόκειται να συστήσει νέους ήρωες στο Green Lantern Corps. Οι Seth Grahame-Smith και Marc Guggenheim θα είναι συν-δημιουργοί και ειδικοί παραγωγοί, με τον πρώτο να έχει χρέη showrunner.

Την παραγωγή του σόου έχουν αναλάβει οι Berlanti Productions και Warner Bros. Television. Καθήκοντα ειδικού παραγωγού θα έχουν και οι Greg Berlanti, Geoff Johns, Sarah Schechter και David Madden. ειδικού παραγωγού μέσω της Mattel.

Η υπόθεση της ταινίας που διαδραματίζεται στον πλανήτη Eternia ακολουθεί τον πολεμιστή Prince Adam ο οποίος μετατρέπεται στον ήρωα He-Man και έρχεται αντιμέτωπος με τον κακοποιό Skeletor που θέλει να κατακτήσει το Castle Grayskull.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου