Παρασκευή 23 Απριλίου 2021

Το Captain America 4 είναι στα σκαριά


Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter τα Marvel Studios ετοιμάζουν το Captain America 4, με τους Malcolm Spellman και Dalan Musson να γράψουν το σενάριο. Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό ποιος ηθοποιός θα έχει το ρόλο του Cap.

Η σύνοψη του Captain America: Civil War είναι η εξής:
Μετά το τέλος της ταινίας Οι Εκδικητές: Η Εποχή του Ultron o Steve Rogers (Captain America) και οι υπόλοιποι Εκδικητές προσπαθούν να ανασυντάξουν τις δυνάμεις τους. Σε αυτό ακριβώς το σημείο ξεκινάει η ιστορία του Captain America: Εμφύλιος Πόλεμος. Μετά από ένα διεθνές επεισόδιο στη Νιγηρία, όπου χρειάστηκε η καταλυτική επέμβαση των Εκδικητών, ξεκίνησαν κάποιες πολιτικές διεργασίες, ώστε να δημιουργηθεί ένα κυβερνητικό σώμα αρμόδιο να εγκρίνει σε ποιες περιπτώσεις θα πρέπει να επεμβαίνει το επίλεκτο σώμα των super ηρώων. Η νέα αυτή γραφειοκρατική αντιμετώπιση αδρανοποιεί, κατά κάποιο τρόπο, τους Εκδικητές, καθώς αυτοί πρέπει να στρέψουν όλη την προσοχή τους, για να αντιμετωπίσουν έναν νέο καταχθόνιο κακό που εμφανίζεται και απειλεί να καταστρέψει τον κόσμο.
Το Captain America: Civil War έκανε πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 5 Μαΐου του 2016 από την Feelgood Entertainment. Στην ταινία πρωταγωνίστησαν οι Chris Evans, Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Sebastian Stan, Anthony Mackie, Don Cheadle, Jeremy Renner, Chadwick Boseman, Paul Bettany, Elizabeth Olsen, Paul Rudd, Emily VanCamp, Tom Holland, Frank Grillo, William Hurt και Daniel Bruhl. Οι Anthony και Joe Russo σκηνοθέτησαν από σενάριο των Christopher Markus & Stephen McFeely.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου