Κυριακή 14 Μαρτίου 2021

Πρώτες αντιδράσεις για το Zack Snyder's Justice League


Κυκλοφόρησαν πριν από μερικά λεπτά μέσω Twitter από ορισμένα μέλη του ηλεκτρονικού τύπου της Αμερικής οι πρώτες αντιδράσεις για το Zack Snyder's Justice League, όπου οι περισσότερες είναι θετικές.

Η σύνοψη του φιλμ είναι η εξής:
Ωθούμενος από την αποκατεστημένη πίστη του στην ανθρωπότητα και εμπνευσμένος από την ανιδιοτελή πράξη του Superman, ο Μπρους Γουέιν ζητά τη βοήθεια της νέας του συμμάχου, Νταϊάνα Πρινς, για να αντιμετωπίσει έναν ακόμη πιο επικίνδυνο εχθρό. Μαζί, ο Batman και η Wonder Woman δρουν γρήγορα για να βρουν και να στρατολογήσουν μια ομάδα μετά-ανθρώπων που θα αντισταθούν σ' αυτήν την καινούργια απειλή. Αλλά, παρά τη δημιουργία αυτής της χωρίς προηγούμενο λεγεώνας ηρώων - Batman, Wonder Woman, Aquaman, The Flash και Cyborg - μπορεί να είναι ήδη πολύ αργά για να σωθεί ο πλανήτης από μία επίθεση καταστροφικών διαστάσεων.
Το Zack Snyder's Justice League θα κάνει πρεμιέρα στις 18 Μαρτίου και στην Ελλάδα θα είναι διαθέσιμο μέσω των Cosmote TV και Vodafone TV, ενώ στην Κύπρο θα είναι μέσω των Apple TV, iTunes Movies, Google Play, Prime Tel και Cablenet. Ο Zack Snyder σκηνοθέτησε από σενάριο του Chris Terrio. Στο καστ βρίσκονται οι Ben Affleck, Henry Cavill, Gal Gadot, Ezra Miller, Jason Momoa, Ray Fisher, Amy Adams, Jesse Eisenberg, Amber Heard, Jeremy Irons, J.K. Simmons, Diane Lane, Ciaran Hinds, Connie Nielsen, Kiersey Clemons και Julian Lewis Jones.













0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου