Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021

Νέα σειρά κόμικ για την Supergirl


Το 2021 δείχνει να είναι ειδική χρονιά για την Supergirl αφού τόσο τηλεοπτικά όσο και κινηματογραφική φαίνεται να έχουμε εξελίξεις για το χαρακτήρα.

Από την μία, η τηλεοπτική σειρά του CW, Supergirl, θα ολοκληρωθεί και επίσημα στην έκτη της σεζόν, και από την άλλη η Sasha Calle πήρε το ρόλο της κινηματογραφικής Supergirl στη σόλο ταινία του The Flash και τώρα ήρθε η σειρά της Ένατης Τέχνης να κουβαλήσει νέα για τον χαρακτήρα.

Συγκεκριμένα, ανακοινώθηκε μια νέα σόλο σειρά κόμικ, το Supergirl: Woman of Tomorrow, το οποίο ακολουθεί την Kara σε στιγμές αμφισβήτησης για τη ζωή της αλλά πριν βρει την ευκαιρία να αφυπηρετήσει ως Supergril θα γνωρίσει ένα εξωγήινο κορίτσι που θα της δώσει ξανά σκοπό. Το μυστηριώδες κορίτσι θα της πει ότι ο πλανήτης της έχει καταστραφεί και θέλει να βρει τους υπεύθυνους, και η Kara μαζί με τον σκύλο του Kal-El, Krypto, θα προσπαθήσει να βρει απαντήσεις. Η σειρά θα έχει οκτώ τεύχη με τον Tom King να γράφει και την Bilquis Evely στο σχέδιο. Το Supergirl: Woman of Tomorrow #1 θα κυκλοφορήσει στις 15 Ιουνίου του 2021.

ΠΗΓΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου