Παρασκευή, 12 Μαρτίου 2021

Ξεκίνησε η παραγωγή του Star Trek: Strange New Worlds


Οι Babs Olusanmokun (Black Mirror, Dune), Christina Chong (Tom and Jerry, Black Mirror), Celia Rose Gooding (Jagged Little Pill), Jess Bush (Skinford, Les Norton) και Melissa Navia (Dietland, Billions) έκλεισαν για βασικούς ρόλους στο Star Trek: Strange New Worlds.

Το Paramount Plus ανακοίνωσε μέσω βίντεο την έναρξη των γυρισμάτων της σειράς. Οι Anson Mount, Ethan Peck και Rebecca Romijn θα επαναλάβουν τους ρόλους των Capt. Christopher Pike, Spock και Number One αντίστοιχα. Ο Alex Kurtzman θα έχει την επίβλεψη, με τον Akiva Goldsman (Titans, Star Trek: Picard, I Am Legend) να έχει γράψει το σενάριο του πρώτου επεισοδίου με βάση την ιστορία των Kurtzman και Jenny Lumet (Star Trek: Short Treks).

Οι Akiva Goldsman, Alex Kurtzman και Jenny Lumet θα έχουν καθήκοντα ειδικού παραγωγού στο πρότζεκτ μαζί με τους Henry Alonso Myers, Heather Kadin, Rod Roddenberry, Trevor Roth, Aaron Baiers, Akela Cooper και Davy Perez. Οι CBS Studios, Secret Hideout και Roddenberry Entertainment βρίσκονται στην παραγωγή και η ViacomCBS Global Distribution Group θα κάνει την διανομή.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου