Τρίτη 30 Μαρτίου 2021

Honest Trailers: Zack Snyder's Justice League


Το Screen Junkies πριν από δυο περίπου ώρες έδωσε στη δημοσιότητα το Honest Trailer του Zack Snyder's Justice League, το οποίο πρόσφατα κυκλοφόρησε παγκοσμίως μέσα από διάφορες πλατφόρμες.

Η σύνοψη του φιλμ είναι η εξής:
Στο Zack Snyder's Justice League, αποφασισμένος να διασφαλίσει ότι η υπέρτατη θυσία του Superman (Henry Cavill) δεν ήταν μάταιη, ο Bruce Wayne (Ben Affleck) ενώνει τις δυνάμεις του με την Diana Prince (Gal Gadot) με σκοπό να στρατολογήσει μια ομάδα μετά-ανθρώπων για να προστατεύσει τον κόσμο από την καταστροφική διαστάσεων απειλή που πλησιάζει. Η αποστολή αποδεικνύεται πιο δύσκολη από ό, τι φανταζόταν ο Bruce, καθώς καθένας από τους ήρωες πρέπει αντιμετωπίσει τους δαίμονες τους από το παρελθόν οι οποίοι τους κρατούν πίσω ώστε να συνεργαστούν και να σχηματίσουν μια λεγεώνα ηρώων χωρίς προηγούμενο. Τώρα ενωμένοι, οι Batman (Affleck), Wonder Woman (Gadot), Aquaman (Jason Momoa), Cyborg (Ray Fisher) και The Flash (Ezra Miller) ίσως να είναι πολύ αργά για να σώσουν τον πλανήτη από τους Steppenwolf, DeSaad και Darkseid και τις φοβερές προθέσεις τους.
Το Zack Snyder's Justice League έκανε πρεμιέρα στις 18 Μαρτίου και στην Ελλάδα είναι διαθέσιμο μέσω των Cosmote TV και Vodafone TV, ενώ στην Κύπρο είναι μέσω των Apple TV, iTunes Movies, Google Play, Prime Tel και Cablenet. Ο Zack Snyder σκηνοθέτησε από σενάριο του Chris Terrio. Στο καστ βρίσκονται οι Ben Affleck, Henry Cavill, Gal Gadot, Ezra Miller, Jason Momoa, Ray Fisher, Amy Adams, Jesse Eisenberg, Amber Heard, Jeremy Irons, J.K. Simmons, Diane Lane, Ciaran Hinds, Connie Nielsen, Kiersey Clemons και Julian Lewis Jones.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου