Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021

Η Emerald Fennell θα είναι η σεναριογράφος του Zatanna


Η Emerald Fennell ήρθε σε συμφωνία με την Warner Bros. Pictures για να γράψει το σενάριο της αυτόνομης ταινίας της Zatanna, όπως αποκαλύπτει το Variety. Στην παραγωγή θα είναι οι DC Films και Bad Robot Productions και ο Walter Hamada θα έχει την επίβλεψη του πρότζεκτ.

Στα κόμικς η Zatanna διαθέτει μαγικές ικανότητες που τις έχει κληρονομήσει από τη μητέρα της, στις οποίες περιλαμβάνεται ο έλεγχος των στοιχείων της φύσης. Είναι ικανή να αλλάζει μορφή και να τηλεμεταφέρεται, απαγγέλει τις γητειές της ανάποδα με σκοπό να συγκεντρώνεται καλύτερα. Δημιουργοί του χαρακτήρα είναι οι Gardner Fox και Murphy Anderson και το ντεμπούτο της έγινε το Νοέμβριο του 1964 στο τέταρτο τεύχος του Hawkman. Η Serinda Swan ερμήνευσε τη Zatanna σε τρία επεισόδια του Smallville.

Η Emerald Fennell για το 2020 είχε ως σκηνοθέτιδα, σεναριογράφος και παραγωγός το Promising Young Woman, το οποίο απέσπασε πέντε υποψηφιότητες στα φετινά βραβεία Όσκαρ, ενώ με την ιδιότητα της ηθοποιού είχε πέντε επεισόδια της τέταρτης σεζόν του The Crown.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου