Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021

Η DC θα ετοιμάσει νέο ανθολογικό κόμικ για τους LGBTQIA+ χαρακτήρες της


Η DC αποκάλυψε μια νέα ανθολογία κόμικ που θα κυκλοφορήσει για να στηρίξει την LGBTQIA+ κοινότητα, με χαρακτήρες της DC που ανήκουν σε αυτό το φάσμα να παίρνουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Θα κυκλοφορήσει στις 8 του Ιούνη του 2021 και θα έχει την Batwoman των James Tynion IV και Trung Le Nguyen, την Poison Ivy και την Harley Quinn των Mariko Tamaki και Amy Reeder, την Renee Montoya των Vita Ayala και Skylar Patridge, τον Pied Piper των Sina Grace, Ro Stein και Ted Brandt, τον Midnighter των Steve Orlando και Stephen Byrne, τον Flash της Earth 11 των Danny Lore και Lisa Sterle και τους Green Lantern και Obsidian των Sam Johns και Klaus Janson.

Το The DC Pride No. 1 θα έχει μέσα προφίλ των χαρακτήρων τους αλλά και των ηθοποιών που τους έχουν ενσαρκώσει, ενώ ανάμεσα τους θα είναι και η Dreamer, τρανσέξουαλ γυναίκα υπερήρωας με την Nicole Maines που την ενσαρκώνει στο Supergirl, να γράφει το σενάριο. Ο Marc Andreyko (Love is Love comic anthology) θα γράψει εισαγωγή. Με την σειρά θα κυκλοφορήσουν εννέα εξώφυλλα σε άλλα κόμικς, με τους Kris Anka, Jen Bartel, Stephen Byrne, Paulina Ganucheau, Travis G. Moore, David Talaski, Kevin Wada και Yoshi Yoshitani.

Στον ίδιο μήνα, η DC θα κυκλοφορήσει και το Crush & Lobo των Tamaki και Amancay Nahuelpan, που θα ακολουθεί την Crush, κόρη του Lobo, που βρίσκεται σε φάση αυτοκαταστροφής με την αποχώρηση της από τους Teen Titans κα το χωρισμό της με τη κοπέλα της.

ΠΗΓΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου