Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2021

Το The Department of Truth θα έχει διπλή μεταφορά


Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter η εταιρεία παραγωγής των Elisabeth Murdoch, Stacey Snider και Jane Featherstone, Sister, απέκτησε τα κινηματογραφικά και τηλεοπτικά δικαιώματα της σειράς κόμικ "The Department of Truth".

Ο δημιουργός του comic book, James Tynion IV θα γράψει το σενάριο της τηλεοπτική σειράς μαζί με τον κάποιον συν-σεναριογράφο, του οποίου έχει ξεκινήσει η αναζήτηση, και θα έχει χρέη ειδικού παραγωγού μαζί με τον Martin Simmonds. Η υπόθεση του The Department of Truth επικεντρώνεται σ' ένα πρώην πράκτορα του FBI που εντάσσεται σε μια μυστηριώδη οργάνωση της κυβέρνησης, η οποία ασχολείται με θεωρίες συνωμοσίας: Από το η προσσελήνωση ήταν ψεύτικη ή η Γη είναι επίπεδη μέχρι πολιτικές πεποιθήσεις που περιλαμβάνουν πληρωμένους ηθοποιούς οι οποίοι παίζουν θύματα καταστροφών και ψεύτικους πυροβολισμούς στα σχολεία.

Ο James Tynion IV γράφει το σενάριο του The Department of Truth και ο Martin Simmonds έχει κάνει την εικονογράφηση. Μέχρι στιγμής έχουν κυκλοφορήσει πέντε τεύχη από την Image Comics και μέχρι τέλη Απριλίου είναι προγραμματισμένο να γίνουν διαθέσιμα άλλα τρία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου