Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021

Δεύτερο trailer για το Pacific Rim: The Black


Το Netflix πριν από μερικές ώρες έδωσε στη δημοσιότητα το δεύτερο προωθητικό trailer της anime σειράς "Pacific Rim: The Black", η οποία είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 4 Μαρτίου.

Η σύνοψη του Pacific Rim: The Black είναι η εξής:
Υπήρχε μια εποχή που τα Καϊτζού αναδύονταν από το Pacific Rim μόνο για να αντιμετωπίσουν γιγαντιαία ρομπότ, τα Γέγκερ, τα οποία είχαν κατασκευαστεί για να τα πολεμούν. Οι καιροί άλλαξαν. Τώρα, η Αυστραλία έχει κατακλυστεί από τα Καϊτζού που πιέζουν για την εκκένωση μιας ολόκληρης ηπείρου. Έχοντας μείνει πίσω, δύο αδέρφια στην εφηβεία, ο Τέιλορ και η Χέιλι, ξεκινούν να ψάχνουν απελπισμένα τους γονείς τους που έχουν εξαφανιστεί, προσπαθώντας να μάθουν να πιλοτάρουν ένα χαλασμένο και από καιρό εγκαταλελειμμένο Γέγκερ που θα τους βοηθήσει και θα τους προσφέρει μια μικρή ελπίδα επιβίωσης.
Οι Craig Kyle και Greg Johnson είναι οι δημιουργοί του Pacific Rim: The Black και έχουν καθήκοντα παραγωγού μαζί με τον Ken Duer. Οι Jae Hong Kim και Hiroyuki Hayashi έχουν κάνει τη σκηνοθεσία. Προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί το φωνητικό καστ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου