Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2021

Ο Scorpion θα έχει δική του ταινία;


Πρόσφατα στο φως της δημοσιότητας ήρθε μια φήμη που αναφέρει πως η Sony Pictures έχει βάλει σε στάδιο ανάπτυξης αυτόνομη ταινία για τον Scorpion. Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό εαν ο Michael Mando θα επαναλάβει το ρόλο που είχε στο Spider-Man: Homecoming.

Στα κόμικς ο J. Jonah Jameson προσέλαβε τον ιδιωτικό ερευνητή Mac Gargan για να ακολουθεί τον Peter Parker. Στη συνέχεια ο Gargan αποτέλεσε αντικείμενο ενός πειράματος το οποίο του χάρισε τις δυνάμεις ενός σκορπιού, ενώ του δόθηκε και μια στολή που ενίσχυσε περαιτέρω τις ικανότητές του. Το χαρακτήρα δημιούργησαν οι Stan Lee και Steve Ditko και πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στο 19ο τεύχος του The Amazing Spider-Man το Δεκέμβριο του 1964.

Η Sony Pictures έχει ως έτοιμα φιλμ με χαρακτήρες της Marvel τα Venom: Let There Be Carnage και Morbius. Σε διάφορα στάδια ανάπτυξης είναι τα Kraven the Hunter, Madame Web, Spider-Woman, Nightwatch, Jackpot, Silk, Silver Sable και Black Cat και η άτιτλη ταινία με τον Roberto Orci ως σεναριογράφο. Τέλος η Dusk φημολογείται ότι θα αποκτήσει δικό της spinoff έργο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου