Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021

Το Netflix θα ετοιμάσει spinoff του The Addams Family


Το Netflix ανακοίνωσε ότι θα ετοιμάσει τη νέα σειρά του Tim Burton, Wednesday, η οποία θα είναι live-action spinoff του Addams Family, με παραγγελία 8 επεισοδίων, που θα ακολουθεί την Wednesday Addams.

Η κωμωδία ενηλικίωσης θα έχει τους Al Gough και Miles Millar στο σενάριο και τον Burton στη σκηνοθεσία, και η υπόθεση θα ακολουθεί την Wednesday Addams ως μαθήτρια στην Nevermore Academy, καθώς προσπαθεί να αναπτύξει τις ικανότητες ως μάντης και να σταματήσει ένα κατά συρροή δολοφόνο που τρομοκρατεί τη πόλη και να λύσει ένα υπερφυσικό μυστήριο που σχετίζεται με τους γονείς της πριν από 25 χρόνια. Και αυτά καθώς στην εφηβεία γνωρίζει νέα άτομα και δημιουργεί νέες σχέσεις. Αυτό θα είναι το τηλεοπτικό ντεμπούτο του γνωστού δημιουργού.

Η Kayla Alpert (Code Black, Up All Night) θα είναι ειδικός παραγωγός μαζί με τους Andrew Mittman της 1.21 (The Addams Family, Alphas), Kevin Miserocchi (Tee and Charles Addams Foundation), Jonathan Glickman της Glickmania (Respect, Addams Family 2) και Gail Berman (The Addams Family, Alphas).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου