Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021

Αποκαλύφθηκαν οι πρώτες πωλήσεις του Marvel's Spider-Man: Miles Morales


Η Sony στο πλαίσιο των οικονομικών αποτελεσμάτων για τους τελευταίους μήνες της περασμένης χρονιάς, γνωστοποίησε ότι το Marvel's Spider-Man: Miles Morales κατάφερε να πουλήσει 4.1 εκατομμύρια αντίτυπα σε PlayStation 4 και PlayStation 5 παγκοσμίως μέσα στο 2020.

Η σύνοψη του παιχνιδιού είναι η εξής:
Στην τελευταία περιπέτεια στο σύμπαν του Σπάιντερ-Mαν της Marvel, ο έφηβος Μάιλς Μοράλες προσαρμόζεται στο νέο του σπίτι ενώ ακολουθεί τα βήματα του μέντορά του, Πίτερ Πάρκερ, ως ο νέος Σπάιντερ-Mαν. Αλλά όταν μία νέα μεγάλη σύγκρουση για την εξουσία απειλεί να καταστρέψει το νέο του σπίτι, ο επίδοξος ήρωας καταλαβαίνει ότι με μεγάλη δύναμη, έρχεται και μεγάλη ευθύνη. Για να σώσει τη Νέα Υόρκη της Marvel, ο Μάιλς πρέπει να γίνει ο Σπάιντερ-Mαν και να τα δώσει όλα.
Το Marvel's Spider-Man: Miles Morales κυκλοφόρησε στις 12 Νοεμβρίου του 2020 για τα PlayStation 4 και PlayStation 5. Οι Nadji Jeter, Yuri Lowenthal, Jacqueline Pinol, Griffin Puatu, Jasmin Savoy Brown, Ike Amadi, Ashly Burch, Troy Baker και Darin De Paul χαρίζουν τις φωνές τους. Οι Brian Horton, Bryan Intihar, Marcus Smith και Ryan Smith είναι οι creative directors του ηλεκτρονικού παιχνιδιού.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου