Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021

Το σύμπαν του Avatar: The Last Airbender θα μεγαλώσει


Το Nickelodeon κατά τη διάρκεια της παρουσίαση της ViacomCBS γνωστοποίησε τη δημιουργία του Avatar Studios για να επεκτείνει περαιτέρω το σύμπαν του Avatar: The Last Airbender και της συνέχειας του, The Legend of Korra.

Οι δημιουργοί των δυο σειρών κινουμένων σχεδίων, Michael DiMartino και Bryan Konietzko θα είναι οι επικεφαλείς του Avatar Studios και θα δίνουν αναφορά στον πρόεδρο του Nickelodeon Animation, Ramsey Naito. Το δίδυμο θα ετοιμάζει ταινίες και σόου κινουμένων σχεδίων που θα γίνουν διαθέσιμα στο Paramount Plus και στις ψηφιακές πλατοφόρμες του Nickelodeon. Το πρώτο πρότζεκτ θα είναι φιλμ κινουμένων σχεδίων που θα προβληθεί στους κινηματογράφους και η παραγωγή θα ξεκινήσει μέσα στη χρονιά.

Το Avatar: The Last Airbender προβλήθηκε από το 2005 μέχρι το 2008 και ακολουθεί τον Aang και τους φίλους του, που πρέπει να σώσουν τον κόσμο από τον Fire Lord Ozai ολοκληρώνοντας τον καταστρεπτικό πόλεμο με το Έθνος της Φωτιάς. Συνολικά κυκλοφόρησαν 61 επεισόδια. Το 2012 ακολούθησε το sequel "The Legend of Korra" που άντεξε τέσσερις σεζόν και 52 επεισόδια.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου