Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021

Η Sony όρισε νέες πρεμιέρες για ταινίες της


Η νέα ημερομηνία κυκλοφορίας του No Time to Die προκάλεσε ντόμινο αλλαγών σε πρεμιέρες ταινιών της Sony, στις οποίες περιλαμβάνονται τα Ghostbusters: Afterlife, Uncharted και Morbius.

Το Ghostbusters: Afterlife θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες της Αμερικής στις 11 Νοεμβρίου. Ο Jason Reitman σκηνοθετεί το από σενάριο που έχει γράψει μαζί με τον Gil Kenan. Οι Finn Wolfhard, Carrie Coon, Mckenna Grace, Paul Rudd και Celeste O'Connor, Logan Kim και Oliver Cooper βρίσκονται στο καστ.

Το Uncharted θα προβληθεί στις 11 Φεβρουαρίου του 2022. Ο Ruben Fleischer είναι ο σκηνοθέτης και οι Art Marcum, Matt Holloway και Rafe Judkins έχουν γράψει το πρόσφατο προσχέδιο σεναρίου. Οι Tom Holland, Mark Wahlberg, Antonio Banderas, Sophia Ali και Tati Gabrielle αποτελούν το καστ.

Το Morbius θα κάνει πρεμιέρα πλέον 21 Ιανουαρίου του 2022. Ο Daniel Espinosa σκηνοθετεί από σενάριο των Matt Sazama, Burk Sharpless, Art Marcum και Matt Holloway. Στο καστ βρίσκονται οι Jared Leto, Adria Arjona, Matt Smith, Jared Harris, Al Madrigal και Tyrese Gibson.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου