Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020

Δείτε το trailer του Transformers: War for Cybertron Trilogy - Earthrise


Το Netflix κοινοποίησε στο διαδίκτυο το προωθητικό trailer του Transformers: War for Cybertron Trilogy - Earthrise, το οποίο είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 30 Δεκεμβρίου.

Η σύνοψη του Earthrise είναι η εξής:
Ο "Πόλεμος για τον Cybertron" συνεχίζεται με το δεύτερο κεφάλαιο, την "Ανατολή της Γης"! Με την αρπαγή του Όλσπαρκ, ο Μέγκατρον αναγκάζεται να συμβιβαστεί με τη σκληρή πραγματικότητα ότι τα Ντισέπτικον είναι εγκλωβισμένα στον απειλούμενο Σάιμπερτρον, αντιμετωπίζοντας παράλληλα την επίμονη Ελίτα-1 και τα Ότομποτ. Την ίδια στιγμή, χαμένοι στα άδυτα του διαστήματος, ο Όπτιμους Πράιμ και η ομάδα του ξεκινούν απεγνωσμένοι μια αποστολή που θα τους φτάσει στα άκρα καθώς ταξιδεύουν σε αχαρτογράφητους νέους κόσμους και έρχονται αντιμέτωποι με μισθοφόρους του διαστήματος, αινιγματικές φιγούρες από το μακρύ παρελθόν, ακόμη και με τους ίδιους τους δημιουργούς τους... τους Κουίντεσον.
Στην παραγωγή του Transformers: War For Cybertron Trilogy είναι οι Rooster Teeth, Allspark Animation και Polygon Pictures. Ο F. J. DeSanto έχει καθήκοντα showrunner και οι George Krstic, Gavin Hignight και Brandon M. Easton είναι σεναριογράφοι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου