Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2020

Ανακοινώθηκε νέα σειρά Star Wars


Με το τέλος της δεύτερης σεζόν του The Mandalorian, το Disney+ μέσω μιας σκηνής που έπαιξε μετά από το τέλος των credits, ανακοίνωσε ότι η Lucasfilm θα δώσει στο τηλεοπτικό κοινό μια ακόμη τηλεοπτική σειρά, η οποία μάλιστα θα κυκλοφορήσει το Δεκέμβριο του 2021.

Ο τίτλος της σειράς θα είναι The Book of Boba Fett, που φυσικά δείχνει ότι ο πασίγνωστος χαρακτήρας θα αποκτήσει τη δική του σόλο σειρά, με τον Temuera Morrison να επιστρέφει για ακόμη μια φορά στο χαρακτήρα. Να αναφερθεί ότι ο ηθοποιός είχε κάνει το ντεμπούτο του στο franchise ως ο Jango Fett στο Attack of the Clones, ως ο κυνηγός επικηρυγμένων που έγινε η βάση για το στρατό των κλώνων.

Αν και για χρόνια υπήρχε φήμη ότι θα βλέπαμε μια κινηματογραφική ταινία για τον χαρακτήρα, είναι ξεκάθαρο ότι η Lucasfilm προτιμά να δώσει στους Filioni και Favreau τα ηνία για 4 σειρές μαζί με το The Mandalorian και τα δύο spinoff που ανακοινώθηκαν, Ahsoka και Rangers of the New Republic. Για το μέλλον έχουν ανακοινωθεί και τα The Acolyte, Lando και Visions, με τα Andor, Obi-Wan Kenobi και The Bad Batch να είναι σε διάφορα στάδια παραγωγής.



ΠΗΓΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου