Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2020

Το HBO Max θα ανανεώσει για δεύτερη σεζόν το Swamp Thing;


Σύμφωνα με πληροφορίες του Lance Ausfresser υπάρχουν συζητήσεις ώστε το HBO Max να ανανεώσει για δεύτερη σεζόν το Swamp Thing, το οποίο είχε ακυρωθεί το καλοκαίρι του 2019 από το DC Universe.

Η σύνοψη της σειράς είναι η εξής:
Όταν η ερευνήτρια του CDC, Αbby Arcaane, θα επιστρέψει στο πατρικό της σπίτι στην Houma της Λουιζιάνα, για να ερευνήσει ένα θανατηφόρο ιό που φαίνεται να δημιουργήθηκε μέσα σε βάλτο, θα αναπτύξει ένα απρόσμενο δεσμό με τον επιστήμονα Alec Holland, τον οποίο θα χάσει σε σύντομο χρονικό διάστημα. Με ισχυρές δυνάμεις να έρχονται στην Houma, με σκοπό να εκμεταλλευτούν τον βάλτο και τις μυστηριώδεις ιδιότητες του, η Abby θα ανακαλύψει ότι ο βάλτος κρύβει τρομακτικά αλλά και θαυμαστά μυστικά, και ότι ο πιθανός της έρωτας ίσως να μην είναι νεκρός.
Οι Mark Verheiden και Gary Dauberman είναι οι δημιουργοί του Swamp Thing και έχουν χρέη ειδικού παραγωγού μαζί με τους James Wan και Michael Clear ενώ ο Rob Hackett έχει ρόλο παραγωγού. Στην παραγωγή βρίσκονται οι Atomic Monster και Warner Bros. Television. Στο καστ βρίσκονται οι Crystal Reed, Maria Sten, Jennifer Beals, Jeryl Prescott, Will Patton, Derek Mears, Andy Bean, Henderson Wade, Kevin Durand, Ian Ziering και Leonardo Nam.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου