Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2020

Η Marvel ανακοίνωσε νέα τηλεοπτικά project


Με την Marvel γενικά να μένει ανενεργή μέσα στο 2020 έχοντας μόνο το The New Mutants και το κλείσιμο της σειράς Agents of S.H.I.E.L.D., ήταν αναμενόμενο ότι στο Disney's Investors Call θα έδινε μαζικές ανακοινώσεις για το μέλλον.

Και το μέλλον φαντάζει λαμπρό και τηλεοπτικό. Επιβεβαιώθηκε ότι οι Samuel L. Jackson και Ben Mendelsohn θα επιστρέψουν από το ρόλο τους στο Captain Marvel για σειρά με θέμα το Secret Invasion, το Ironheart που για μήνες ήταν από τις πιο επίμονες φήμες πλέον είναι επίσημο ότι προχωρά με την Dominique Thorne στο ρόλο της Riri Williams ενώ το Armor Wars, μια εντελώς νέα σειρά, θα φέρει τον Don Cheadle πίσω ως War Machine και θα ασχοληθεί με το συμβαίνει όταν πέσει η τεχνολογία του Stark σε λάθος χέρια. Τα δύο τελευταία θα προσπαθήσουν να καλύψουν το κενό του Iron Man αφού είναι και οι δύο χαρακτήρες από το συγκεκριμένο franchise.

Από τις πιο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις θα είναι το Guardians of the Galaxy Holiday Special, ένα νέο επετειακό επεισόδιο με τον James Gunn ως σκηνοθέτη που θα κυκλοφορήσει το 2022 αλλά και επεισόδια μικρού μήκους με τον Groot ως πρωταγωνιστή αλλά και πολλούς ιδιαίτερους χαρακτήρες σε πρώτη τους εμφάνιση. Τέλος έγινε γνωστό ότι ο Mark Ruffalo (Bruce Banner) θα επιστρέψει ως Hulk στη σειρά She-Hulk με την Tatiana Maslany στο πρωταγωνιστικό ρόλο και ότι ο Tim Roth (Abomination) μια δεκαετία μετά θα επιστρέψει ως ο Abomination. Και φυσικά έστω και χωρίς κάτι νέο, υπάρχουν και τα Hawkeye, Mrs. Marvel και Moon Knight σε πιο προχωρημένο στάδιο.

ΠΗΓΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου