Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2020

Κριτική για το Marvel's Spider-Man: Miles Morales (PS4)


Ξεκινάω με το εξής, ο τίτλος είναι ξεκάθαρα παραπλανητικός καθώς δεν πρόκειται για κριτική με τον παραδοσιακό τρόπο αλλά γράφω τις εντυπώσεις μου για το βασικό storyline του Marvel's Spider-Man: Miles Morales που πρόσφατα ολοκλήρωσα στο PS4.
Η Insomniac Games για ακόμη μία φορά μας χάρισε ένα απολαυστικό ηλεκτρονικό παιχνίδι για τον Spider-Man και πιστεύω ότι ήρθε η στιγμή η Marvel να την κάνει μόνιμο συνεργάτη ώστε αυτή να βγάλει τους μελλοντικούς της τίλους. Μου άρεσε που είχαμε αρκετές διαφοροποιήσεις σε σχέση με το Marvel's Spider-Man, κυρίως στις αποστολές και στις δυνάμεις (λάτρεψα το τελειωτικά του χτυπήματα) του Miles Morales. Το σενάριο και πάλι ήταν σαν καλογραμμένη ταινία του Marvel Cinematic Universe η οποία σου δημιούργησε την εντύπωση πως αποτελείς και εσύ κομμάτι της. Η Tinkerer ως βασικός κακός ήταν ανέλπιστα εξαιρετική ενώ οι Rhino και Prowler ήταν οι ιδανικοί συμπληρωματικοί villains. Τα γραφικά ήταν εντυπωσιακά και πιστεύω ότι η εμπειρία θα είναι ακόμη καλύτερη στο PlayStation 5 για το οποίο αρχικά σχεδιάστηκε. Ακόμη ανυπομονώ για το sequel, όπως φυσικά και για το Marvel's Spider-Man 2.
Στα αρνητικά βάζω ότι σε ορισμένες αποστολές για να τις ολοκληρώσεις χρειάζεσαι βοήθεια από οδηγό, όπως και έγινε και με το Marvel's Spider-Man. Τέλος θα αναφέρω ένα παράπονο με χιουμοριστικό τρόπο και ακολουθεί ένα μικρό σπόιλερ από side misssion: Ρε Insomniac Games έχεις φτιάξει δυο παιχνιδάρες για τον Spidey, δεν γίνεται και σ' αυτό να κυνηγάμε τα περιστέρια του Χάουαρντ, ας τους βάλει επιτέλους gps ώστε να μην τα χάνει.

Βαθμολογία: 9/10

Trailer:



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου