Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2020

Το Lumberjanes θα γίνει σειρά κινουμένων σχεδίων


Το HBO Max ανακοίνωσε μια νέα τηλεοπτική σειρά κινουμένων σχεδίων που θα έχει ως βάση το βραβευμένο με Eisner κόμικ της BOOM! Studios, Lumberjanes, μετά από μάχη που έδωσε με άλλα στούντιο τον Ιούλιο.

Η δημιουργός του She-Ra and the Princesses of Power, Noelle Stevenson, που ήταν εκ των δημιουργών του Lumberjanes, θα αναλάβει να γράψει το σενάριο ενώ έχει ήδη δοθεί παραγγελία σειράς που ίσως ξεκινήσει με ένα ωριαίο ειδικό επεισόδιο. Μαζί της Stevenson στη δημιουργία ήταν και οι Shannon Watters, Grace Ellis και Brooklyn Allen και η υπόθεση αφορά πέντε φίλες, τις April, Jo, Mal, Molly και Ripley που θα περάσουν το πρώτο τους καλοκαίρι στο Miss Quinzella Thiskwin Penniquiqul Thilstle Crumpet’s Camp for Hardcore Lady Types. Εκεί θα ανακαλύψουν  ότι κρύβονται περισσότερα μυστικά που θα πρέπει να ανακαλύψουν και ότι υπάρχει και κάτι υπερφυσικό στη κατασκήνωση.

Οι Ross Richie και Stephen Christy θα είναι  ειδικοί παραγωγοί μαζί με τον Mette Norkjaer. Το Lumberjanes έχει πωλήσεις άνω των 1.5 εκατομμυρίων πωλήσεων με 75 τεύχη και 20 graphic novels και με βραβείο από την GLAAD για αντιπροσώπευση. Έχουν κυκλοφορήσει και λογοτεχνικά βιβλία από τις Mariko Tamaki και Brooklyn Allen

ΠΗΓΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου