Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020

Η WB ετοιμάζει project για τον Grindelwald στο HBO Max;


Η Warner Bros. σύμφωνα με πληροφορίες του Knight Edge Media έχει βάλει σε στάδιο ανάπτυξης ένα πρότζεκτ που θα έχει ως βάση το χαρακτήρα Gellert Grindelwald. Προς το παρόν δε έχει ξεκαθαρίσει αν το project θα είναι σειρά ή ταινία. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Grindelwald ήταν ο κύριος ανταγωνιστής στο Fantastic Beasts 2 κα τον υποδύθηκε ο Johnny Depp.

Η σύνοψη του Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald είναι η εξής:
Στο τέλος της πρώτης ταινίας, ο ισχυρός σκοτεινός μάγος Γκέλερτ Γκρίντελβαλντ (Τζόνι Ντεπ) με τη βοήθεια του Νιουτ Σκαμάντερ (Έντι Ρέντμεϊν), συλλαμβάνεται από το MACUSA (το Κογκρέσο Μαγείας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής). Αλλά, τηρώντας την απειλή του, καταφέρνει να διαφύγει. Στόχος του είναι να συγκεντρώσει γύρω του, όσους περισσότερους - ανυποψίαστους για την πραγματική του ατζέντα - συμμάχους μπορεί, ώστε να θέσει σ΄εφαρμογή το σχέδιό του: ν’ αναθρέψει καθαρόαιμους μάγους για να καταδυναστεύουν όλα τα άμαγα πλάσματα. Σε μια προσπάθεια ν’ ανατρέψει τα σχέδια του Γκρίντελβαλντ, ο Άλμπους Ντάμπλντορ (Τζουντ Λο) καλεί τον πρώην μαθητή του Νιουτ Σκαμάντερ, που δέχεται να τον βοηθήσει, αγνοώντας τους κινδύνους που βρίσκονται μπροστά τους. Πολύ γρήγορα οι μάσκες θα πέσουν και οι διαχωριστικές γραμμές θα τεθούν, καθώς δοκιμάζεται η αγάπη και η αφοσίωση, ακόμη και ανάμεσα στους πιο κοντινούς φίλους ή στα μέλη της ίδιας οικογένειας, σ’ έναν κόσμο μαγείας που διχάζεται όλο και περισσότερο.
Το Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald προβλήθηκε στην Ελλάδα στις 15 Νοεμβρίου του 2018 από την Tanweer. Ο David Yates σκηνοθέτησε από σενάριο της J.K. Rowling. Στο καστ βρίσκονται οι Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Dan Fogler, Alison Sudol, Ezra Mille,r Jude Law, Johnny Depp, Zoe Kravitz, Callum Turner, Claudia Kim, William Nadylam, Kevin Guthrie, Carmen Ejogo και Poppy Corby-Tuech.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου