Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020

Ο Peacemaker θα έχει δική του σειρά στο HBO Max


Το HBO Max ανακοίνωσε πως έδωσε παραγγελία 8 επεισοδίων στο Peacemaker, με τον John Cena να επαναλαμβάνει το ρόλο του από το The Suicide Squad. Ο James Gunn θα γράψει τα σενάρια για όλα τα επεισόδια της πρώτης σεζόν και θα σκηνοθετήσει ορισμένα από αυτά.


Ο Gunn θα έχει χρέη ειδικού παραγωγού μαζί με τους Cena και Peter Safran. Οι Troll Court Entertainment, The Safran Company και Warner Bros. Television θα βρίσκονται στην παραγωγή. Η υπόθεση της σειράς που θα είναι κωμική περιπέτεια δράσης δεν έχει γίνει γνωστή αλλά θα είναι ιστορία προέλευσης για το χαρακτήρα, ο οποίος είναι ένας άνδρας που πιστεύει στην ειρήνη με κάθε κόστος, χωρίς να υπολογίζει πόσους ανθρώπους θα χρειαστεί να σκοτώσει για να το πετύχει. Τέλος η υπηρεσία streaming έδωσε την πρώτη αφίσα του σόου.

Το The Suicide Squad είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στην Αμερική στις 6 Αυγούστου του 2021. Ο James Gunn σκηνοθετεί από δικό του σενάριο. Οι Charles Roven και Peter Safran έχουν χρέη παραγωγού ενώ οι Zack Snyder και Deborah Snyder έχουν καθήκοντα ειδικού παραγωγού.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου