Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020

Story Trailer για το Assassin's Creed Valhalla


Η Ubisoft πριν από μερικές ώρες κοινοποίησε στο διαδίκτυο το Story Trailer του Assassin's Creed Valhalla, το οποίο είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 10 Νοεμβρίου. Ακόμη έγινε γνωστό πως το παιχνίδι στο PS5 θα βγει στις 12 Νοεμβρίου σε Βόρεια Αμερική, Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία και στις 19 Νοεμβρίου στην Ευρώπη.

Η σύνοψη του ηλεκτρονικού παιχνιδιού είναι η εξής:
Στο Assassin's Creed Valhalla είσαι ο Eivor, ένας τρομερός πολεμιστής Βίκινγκ που έχει μεγαλώσει ακούγοντας ιστορίες δόξας και πολέμου. Εξερευνήστε έναν μυστηριώδη και πανέμορφο ανοιχτό κόσμο στα σκοτεινά χρόνια του Αγγλικού μεσαίωνα. Κάντε επιδρομές τους εχθρούς σας, αναπτύξτε τον οικισμό σας και χτίστε την πολιτική σας επιρροή καθώς προσπαθείτε να κερδίσετε τη θέση σας ανάμεσα στους θεούς της Valhalla.
Το Assassin's Creed Valhalla θα είναι διαθέσιμο στα PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X, Google Stadia και PC. Ο Ashraf Ismail είναι ο creative director και ο Julien Laferriere έχει κάνει την επίβλεψη, ενώ οι Darby McDevitt και Thierry Noel έχουν γράψει το σενάριο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου