Σάββατο 11 Ιουλίου 2020

Trailer για το Radioactive


Το Amazon Prime Video πριν από μερικές ώρες έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο ολοκληρωμένο προωθητικό τρέιλερ του Radioactive, το οποίο έχει ως βάση το graphic novel της Lauren Redniss "Radioactive: Marie & Pierre Curie: A Tale of Love and Fallout".

Η σύνοψη του φιλμ είναι η εξής:
Η απίστευτη, αληθινή ιστορία της Marie Curie (Rosamund Pike) και τα πρωτοποριακά επιστημονικά της επιτεύγματα. Στο Παρίσι, το 1893, η Marie συναντά τον συνάδελφό της Pierre Curie (Sam Riley). Το ζευγάρι παντρεύεται, μεγαλώνει δύο κόρες και αλλάζει το πρόσωπο της επιστήμης για πάντα κερδίζοντας από κοινού το Βραβείο Νόμπελ για την ανακάλυψη του ραδίου το 1903. Η Marie Curie ήταν η πρώτη γυναίκα επιστήμονας που κέρδισε το διακεκριμένο βραβείο.
Το Radioactive θα κάνει πρεμιέρα στην Αμερική στις 24 Ιουλίου στο Amazon Prime Video. Η  Marjane Satrapi θα σκηνοθετήσει από σενάριο του Jack Thorne. Τοκ καστ αποτελούν οι  Aneurin Barnard, Anya Taylor-Joy, Corey Johnson, Harriet Turnbull, Indica Watson, Jonathan Aris, Michael Gould, Mirjam Novak, Rosamund Pike, Sam Riley, Simon Russell Beale και Tim Woodward.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου