Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2020

Ο Kevin Smith θα ετοιμάσει σειρά κινουμένων σχεδίων για το The Green Hornet


Ο Kevin Smith (The Clerks, Mallrats) θα συνεργαστεί με την WildBrain για να αναπτύξουν οικογενειακή σειρά κινουμένων σχεδίων για το The Green Hornet, όπως αναφέρει δημοσίευμα του Deadline.

Το πρότζεκτ θα διαδραματίζεται στη σύγχρονη εποχή και ακολουθεί τις περιπέτειες του γιου του  Green Hornet και την κόρη του Kato, οι οποίοι συνεργάζονται για να καταπολεμήσουν το έγκλημα στην Century City. Το σόου θα περιλαμβάνει το υψηλής τεχνολογίας αυτοκίνητο, Black Beauty. Τέλος η WildBrain θα παρουσιάσει τη σειρά σε κανάλια και υπηρεσίες streaming.

Το The Green Hornet ξεκίνησε σαν ραδιοφωνική εκπομπή στις 31 Ιανουαρίου του 1931, με τους George W. Trendle και Fran Striker να είναι οι δημιουργοί, και στην συνέχεια απέκτησε σειρά κόμικ. Το 1966 μεταφέρεται στην μικρή οθόνη από το ABC, με την σειρά να έχει μόνο μια σεζόν 26 επεισοδίων.Οι Van Williams, Bruce Lee, Walter Brooke, Lloyd Gough και Wende Wagner αποτελούσαν το καστ.

Το 2011 οι Seth Rogen και Evan Goldberg ετοίμασαν την κινηματογραφική μεταφορά ως κωμική ταινία δράσης, όπου οι Rogen, Jay Chou, Christoph Waltz, Edward James Olmos, David Harbour, Tom Wilkinson και Cameron Diaz είχαν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Το φιλμ, το οποίο σκηνοθέτησε ο Michel Gondry, με προϋπολογισμό 120 εκατομμύρια δολάρια κατάφερε να κάνει εισπράξεις της τάξεως των 227.8 εκατομμυρίων δολαρίων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου