Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

Η Dania Ramirez θα έχει ρόλο στο Sweet Tooth


Η Dania Ramirez (Tell Me a Story, Devious Maids) έχει κλείσει να συμπρωταγωνιστήσει στο Sweet Tooth, το οποίο θα έχει βάση το ομώνυμο κόμικ, και θα υποδυθεί την Aimee. Τα γυρίσματα ενδεχομένως να ξεκινήσουν στις 7 Σεπτεμβρίου και θα λάβουν χώρα στη Νέα Ζηλανδία.

Η σύνοψη του σόου είναι η εξής:
Το Sweet Tooth αφηγείται την οικουμενική, οικογενειακή παραμυθένια περιπέτεια του ανθρωπόμορφου ελαφιού Γκας το οποίο εγκαταλείπει το σπίτι του στο δάσος για να ανακαλύψει τον έξω κόσμο που έχει καταστραφεί από ένα αποκαλυπτικό συμβάν. Ακολουθεί μια ετερόκλητη οικογένεια ανθρώπων και ανθρωπόμορφων μικρών ζώων, όπως είναι και ο ίδιος, και ψάχνει απαντήσεις για τον νέο κόσμο και τη μυστηριώδη υβριδική του καταγωγή.
Ο Jim Mickle θα είναι σεναριογράφος, σκηνοθέτης, ειδικός παραγωγός και co-showrunner και η Beth Schwartz θα είναι co-showrunner, σεναριογράφος και ειδικός παραγωγός.Οι Robert Downey Jr., Susan Downey, Amanda Burrell και Linda Moran θα έχουν καθήκοντα ειδικού παραγωγού. Στο καστ βρίσκονται οι Christian Convery, Nonso Anozie, Adeel Akhtar και Will Forte, με τον James Brolin να είναι ο αφηγητής.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου