Σάββατο 20 Ιουνίου 2020

Θα καθυστερήσει να κάνει πρεμιέρα το Transformers: War for Cybertron Trilogy: Siege


Η Linsay Rousseau αποκάλυψε μέσω Instagram ότι το Transformers: War for Cybertron Trilogy: Siege δεν θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο στο Netflix όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο, καθώς δεν είναι έτοιμες όλες οι μεταγλωττίσεις λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η σύνοψη της σειράς είναι η εξής:
Διανύουμε τις τελευταίες ώρες του ολέθριου εμφύλιου πολέμου ανάμεσα στα Ότομποτ και τα Ντισέπτικον. Ο πόλεμος που έχει διαλύσει την πατρίδα τους, τον πλανήτη Σάιμπερτρον, βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο. Δύο αρχηγοί, ο Όπτιμους Πράιμ και ο Μέγκατρον, θέλουν και οι δύο να σώσουν τον κόσμο τους και να φέρουν την ομόνοια στον λαό τους, αλλά μόνο με τους δικούς τους όρους. Σε μια προσπάθεια να τερματίσει τη σύγκρουση, ο Μέγκατρον αναγκάζεται να εξετάσει το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσει το Όλσπαρκ, την πηγή ζωής και ενέργειας στον Σάιμπερτρον, για να "ανασχηματίσει" τα Ότομποτ και να "φέρει συνοχή" στον Σάιμπερτρον. Με λιγοστές ενισχύσεις και όπλα, και σε κατάσταση ΠΟΛΙΟΡΚΙΑΣ, τα εξαντλημένα Ότομποτ οργανώνουν απελπισμένα μια σειρά από αντεπιθέσεις αναλαμβάνοντας μια αποστολή που, αν με κάποιο τρόπο στεφτεί με επιτυχία, θα λήξει με μια ασύλληπτη επιλογή: να αφανίσουν τον πλανήτη τους για να τον σώσουν.
Στην παραγωγή του Transformers: War For Cybertron Trilogy: Siege είναι οι Rooster Teeth, Allspark Animation και Polygon Pictures. Ο F. J. DeSanto έχει καθήκοντα showrunner και οι George Krstic, Gavin Hignight και Brandon M. Easton είναι σεναριογράφοι. Τις φωνές τους δανείζουν οι Jake Foushee, Jason Marnocha, Linsay Rousseau, Joe Zieja, Frank Todaro, Rafael Goldstein, Keith Silverstein, Todd Haberkorn, Edward Bosco, Bill Rogers, Sophia Isabella, Brook Chalmers, Shawn Hawkins, Kaiser Johnson και Mark Whitten.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου