Κυριακή 5 Απριλίου 2020

Οι Kaya Scodelario, Brenton Thwaites και Harris Dickinson θα βρίσκονται στο καστ reboot του Resident Evil;


Σύμφωνα με μία φήμη που έχει κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο η Constantin Film θέλει τους Kaya Scodelario (τριλογία Maze Runner), Brenton Thwaites (Titans, Pirates of The Caribbean: Dead Men Tell No Tales) και Harris Dickinson (Maleficent: Mistress of Evil) για τους ρόλους των Claire Redfield, Chris Redfield και Leon S. Kennedy αντίστοιχα στο reboot του Resident Evil.

Ο Johannes Roberts (47 Meters Down) έχει κλείσει να γράψει το σενάριο και να κάνει την σκηνοθεσία της ταινίας, η οποία προς το παρόν δεν έχει ημερομηνία εξόδου. Ο Greg Russo (Mortal Kombat) στο παρελθόν έχει γράψει ένα προσχέδιο σεναρίου και μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν θα χρησιμοποιηθεί.

Η πιο πρόσφατη κινηματογραφική ταινία του Resident Evil, το Resident Evil: The Final Chapter έκανε πρεμιέρα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής στις 27 Ιανουαρίου του 2017 και με προϋπολογισμό 40 εκατομμύρια δολάρια κατάφερε μαζέψει 312.2 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office. Στο καστ ήταν οι Milla Jovovich, Ali Larter, Shawn Roberts, Ruby Rose, Eoin Macken, William Levy και Iain Glen. Ο Paul W. S. Anderson σκηνοθέτησε από δικό του σενάριο και είχε χρέη παραγωγού μαζί με τους Jeremy Bolt, Robert Kulzer και Samuel Hadida.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου