Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020

Σταμάτησαν τα γυρίσματα του The Falcon and The Winter Soldier στην Πράγα


Η Marvel αποφάσισε να διακόψει την παραγωγή του The Falcon and The Winter Soldier στην Πράγα, όπου έχουν κλείσει σχολεία και υπάρχουν περιορισμοί σε event και ταξίδια, λόγω της έξαρσης κορωνοϊού παγκοσμίως.

Τα γυρίσματα στην Πράγα είχαν ξεκινήσει την Παρασκευή και το πλάνο ήταν να έχουν διάρκεια μία εβδομάδα. Το στούντιο ζήτησε το καστ και το συνεργείο να γυρίσουν στην Ατλάντα, όπου το μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής έλαβε εκεί, και η σειρά κατά πάσα πιθανότητα δεν επιστρέψει στην Πράγα.

Ο Malcolm Spellman είναι ο δημιουργός του σόου, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα τον Αύγουστο στο Disney+, και ο Derek Kolstad (John Wick) αποτελεί μέλος της σεναριακής ομάδας. Η Kari Skogland έχει αναλάβει την σκηνοθεσία των έξι επεισοδίων. Μέχρι στιγμής στο καστ βρίσκονται οι Sebastian Stan, Anthony Mackie, Daniel Bruhl, Emily Van Camp,Wyatt Russell, Desmond Chiam, Miki Ishikawa, Noah Mills και Carl Lumbly. Ο Kevin Feige θα έχει καθήκοντα παραγωγού, ενώ οι Zoie Nagelhout και Spellman θα έχουν χρέη ειδικού παραγωγού.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου