Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020

Τι λένε οι κριτικοί για το remake του Resident Evil 3;


Διαθέσιμες έγιναν οι πρώτες κριτικές για το remake του Resident Evil 3, οι οποίες στην πλειοψηφία τους είναι καλές. Το παιχνίδι στο Metacritic έχει βαθμολογία 80/100 με βάση 46 κριτικές για το PlayStation 4, 86/100 με βάση 17 κριτικές για το Xbox One και 77/100 με βάση 12 κριτικές για το PC.

Η σύνοψη του ηλεκτρονικού παιχνιδιού είναι η εξής:
Ζήσε ξανά ένα από τα θρυλικά παιχνίδια της προηγούμενης εικοσαετίας, το Resident Evil 3, και ξεκίνα την περιπλάνησή σου στη Raccoon City. Η Jill Valentine ένας από τους πιο χαρακτηριστικούς ήρωες αφήνει μια πόλη που έχει κατακτηθεί από ζόμπι και άλλα τρομακτικά πλάσματα. Χτισμένο με την RE μηχανή της Capcom, το remake του Resident Evil 3 σε κάνει να νιώσεις ξανά μέσα από βελτιωμένη εικόνα το κλασικό gameplay του σε HD. Οι περιπέτειες της Jill αποτελούν συνέχεια της δράσης του Resident Evil 2, δίνοντας ελπίδα στους κατοίκους της Raccoon City. H Jill καλείται να νικήσει την ομάδα S.T.A.R.S. που έχουν κατακλύσει την πόλη και διαθέτουν πανίσχυρα όπλα. Το Resident Evil 3 χρησιμοποιεί εκσυγχρονισμένο gameplay για να συνδυάσει τη δράση με την κλασσική φρίκη. Αντιμετώπισε ξανα τον Nemesis και αναβίωσε την εμπειρία του Resident Evil 3.
Το Resident Evil 3 είναι προγραμματισμένο να βγει παγκοσμίως στις 3 Απριλίου και θα είναι διαθέσιμο στα PlayStation 4, PC και Xbox One. Οι Masachika Kawata και Peter Fabiano έχουν καθήκοντα παραγωγού στο παιχνίδι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου