Κυριακή 1 Μαρτίου 2020

Η Lucasfilm θα ετοιμάσει το project Star Wars: The High Republic


Το παρελθόν του γαλαξία του Star Wars αναμένεται να έρθει στο επίκεντρο αφού οι Disney και Lucasfilm αποκάλυψαν όλες τις πληροφορίες για το επόμενο μεγάλο πλάνο τους για το franchise, το οποίο για τα επόμενα χρόνια θα απασχολήσει την ένατη τέχνη και τη λογοτεχνία.

Το Star Wars: The High Republic θα διαδραματίζεται 200 χρόνια πριν από την ιστορία της ταινίας του 1999, Star Wars: The Phantom Menace, που θα δείξει τη Γαλαξιακή Δημοκρατία και το Τάγμα των Jedi στο ζενίθ τους, με τη πρώτη φάση να παίρνει το τίτλο Light of the Jedi. Η κίνηση αυτή έρχεται σε ένα χρονικό σημείο που η Lucasfilm θεωρητικά θα βάλει παύση στα κινηματογραφικά projects για λίγο καιρό με το Star Wars: The Rise of Skywalker να κλείνει το Σάγκα της πιο γνωστής οικογένειας της επιστημονικής φαντασίας, και δίνοντας χρόνο στη μικρή οθόνη, σε live action και κινούμενα σχέδια, να δείξει όλο και περισσότερες ιστορίες από την χρονική περίοδο του Γαλαξία που ήδη γνωρίζουμε.

Το Star Wars Clone Wars με την έβδομη του σεζόν, το The Mandalorian που ανανεώθηκε ήδη για δεύτερη σεζόν, η σειρά για τον Obi Wan Kenobi και το prequel του Rogue One,αλλά και το πιθανό sequel του Han Solo, δείχνουν ότι υπάρχει ξεκάθαρο πλάνο να μείνει το franchise τηλεοπτικά σε αυτή την εποχή, πριν ασχοληθούν με τη High Republic πέραν των κόμικς και των βιβλίων.

Ανάμεσα σε αυτά που θα κυκλοφορήσουν, είναι το Star Wars: The High Republic: Into the Dark της Claudia Gray, το Star Wars: The High Republic: A Test of Courage της Justina Ireland, το Star Wars: The High Republic Adventures του Daniel Jose Older, το Star Wars: The High Republic του Cavan Scott και το Star Wars: The High Republic: Light of the Jedi του Charles Soule. Τα περισσότερα θα είναι έτοιμα τον Αύγουστο του 2020.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου