Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020

Ο Benjamin Bratt θα έχει ρόλο στο DMZ


Ο Benjamin Bratt πήρε βασικό ρόλο στον πιλότο του HBO Max "DMZ", ο οποίος έχει την Rosario Dawson ως πρωταγωνίστρια, και θα ερμηνεύσει τον Parco Delgado που είναι αρχηγός σε μία από τις παντοδύναμες συμμορίες του DMZ.

Το πρότζεκτ περιγράφεται ως φουτουριστικό δράμα και λαμβάνει χώρα στην Αμερική κατά την διάρκεια του δευτέρου εμφυλίου πολέμου, ο οποίος έχει μετατρέψει το Μανχάταν σε μια αποστρατιωτικοποιημένη ζώνη που έχει καταστραφεί και απομονωθεί από τον υπόλοιπο κόσμο. Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη η πιθανή σειρά θα καταγράφει το οδυνηρό ταξίδι μιας δυναμικής γυναίκας η οποία είναι γιατρός και σώζει ζωές, ενώ απεγνωσμένα ψάχνει να βρει τον χαμένο της γιο. Αλλά καθώς τα βάζει με τις συμμορίες, τις πολιτοφυλακές, τους δημαγωγούς και τους πολέμαρχους που ελέγχουν παράνομα την ουδέτερη ζώνη, γίνεται η απίθανη πηγή αυτού που έχασαν όλοι εκεί: την ελπίδα. Ο Roberto Patino (Westworld, Sons of Anarchy) θα είναι showrunner, σεναριογράφος και ειδικός παραγωγός, ενώ η Ava DuVernay έχει αναλάβει την σκηνοθεσία και θα έχει χρέη ειδικού παραγωγού.

Ο Benjamin Bratt για την περσινή χρονιά είχε την ταινία A Score to Settle και για το 2020 έχει ένα επεισόδιο της τελευταίας σεζόν της δημοφιλής κωμικής σειράς του ABC "Modern Family" και το Best Summer Ever.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου