Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020

Στα σκαριά δυο νέες ταινίες Transformers


Η Paramount Pictures σε συνεργασία με την Hasbro ετοιμάζονται να ανασυγκροτήσουν το franchise των Transformers καθώς σε ενεργό στάδιο ανάπτυξης βρίσκονται δυο σενάρια, όπου το ένα ανήκει στον James Vanderbilt και το άλλο στον Joby Harold.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν λεπτομέρειες για τα σενάρια που αφορούν δυο διαφορετικά πρότζεκτ και κατά πάσα πιθανότητα θα έχουν νέο καστ. Η Paramount θα προσπαθήσει να επεκτείνει το σύμπαν του Transformers μετά την ικανοποιητική πορεία που είχε το Bumblebee, το οποίο απέσπασε θετικές κριτικές ενώ στο παγκόσμιο box office κατάφερε να μαζέψει 465 εκατομμύρια δολάρια.

Ο James Vanderbilt για την περσινή χρονιά είχε ως σενάριογραφος και παραγωγός το Murder Mystery ενώ με την ιδιότητα του παραγωγού είχε την ταινία Ready or Not. Για το μέλλον ως σεναριογράφος έχει το The Janson Directive. Ο Joby Harold για το 2019 είχε ως ειδικός παραγωγός έχει το John Wick: Chapter 3 - Parabellum και για το 2020 έχει την σειρά Spinning Out.  Για το μέλλον με την ιδιότητα του παραγωγού έχει το άτιτλο πρότζεκτ των Jennifer Aniston και Sophie Goodhart,  το reboot του I Am Legend και τα Count και Battle of Britain ενώ ως σεναριογράφος έχει την ταινία Army of the Dead.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου