Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020

Κατέφθασε το teaser trailer του Morbius


Η Sony Pictures πριν από μερικά λεπτά κοινοποίησε στο διαδίκτυο το teaser trailer της νέας spinoff ταινίας από το σύμπαν του Spider-Man, Morbius. Προς το παρόν το στούντιο δεν έχει δημοσιεύσει την αφίσα του φιλμ.

Η σύνοψη του έργου είναι η εξής:
Ένας από τους πιο ενδιαφέροντες και αντικρουόμενους χαρακτήρες της Marvel, ο Michael Morbius, έρχεται στη μεγάλη οθόνη με το βραβευμένο με Oscar, Jared Leto, να παίρνει το ρόλο του αινιγματικού αντιήρωα. Σοβαρά άρρωστος με μια σπάνια ασθένεια στο αίμα, ο Δρ Morbius είναι αποφασισμένος να σώσει τον εαυτό του αλλά και τους υπόλοιπους που πάσχουν από τη συγκεκριμένη ασθένεια με ένα απελπισμένο ρίσκο. Αυτό που μοιάζει με μεγάλη επιτυχία όμως, ίσως αποδειχθεί σε κάτι χειρότερο από αυτό που είχε πριν.
Το Morbius αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής στις 31 Ιουλίου. Στο καστ βρίσκονται οι Jared Leto, Adria Arjona, Matt Smith, Jared Harris, Al Madrigal και Tyrese Gibson. Ο Daniel Espinosa σκηνοθετεί από σενάριο των Matt Sazama, Burk Sharpless, Art Marcum και Matt Holloway.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου