Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020

Το One Piece πήρε παραγγελία από το Netflix


Το Netflix έδωσε παραγγελία 10 επεισοδίων στο One Piece, το οποίο θα είναι η live-action τηλεοπτική μεταφορά του ομώνυμου manga του Eiichiro Oda. Ο Steven Maeda (Lost, The X-Files) θα είναι σεναριογράφος, showrunner και ειδικός παραγωγός και ο Matt Owens (Agents of S.H.I.E.L.D., Luke Cage) θα είναι σεναριογράφος και ειδικός παραγωγός.

Οι Tomorrow Studios και Netflix θα βρίσκονται στην παραγωγοί και οι Marty Adelstein, Becky Clements και Eiichiro Oda θα έχουν καθήκοντα ειδικού παραγωγού. Η υπόθεση του manga επικεντρώνεται στον Monkey D. Luffy, έναν επίδοξο πειρατή ο οποίος όπως και πολλοί άλλοι πειρατές, ονειρεύεται να διεκδικήσει το θρυλικό θησαυρό "One Piece" που άφησε πίσω του ένας θρυλικός πειρατής. Συγκεντρώνει ένα πλήρωμα και ένα πλοίο και εξερευνά την Μεγάλη Γραμμή σε αναζήτηση του θησαυρού, ενώ ταυτόχρονα αντιμετωπίζει αντιπάλους πειρατές και το Ναυτικό της κυβέρνησης κατά μήκος του δρόμου.

Το One Piece, το οποίο είναι από τα πιο επιτυχημένα manga παγκοσμίως, έχοντας πουλήσει περισσότερα από 345 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο, κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στις 19 Ιουλίου του 1997. Από το 1999 και μετά το franchise επεκτάθηκε με anime σειρά και ταινίες, ηλεκτρονικά παιχνίδια, βιβλία, θεματικά πάρκα κ.α.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου