Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020

Mortal Kombat 11: Δείτε το Gameplay Trailer του Joker


Τα NetherRealm Studios έδωσαν στην κυκλοφορία το Gameplay τρέιλερ του Joker, ο οποίος μαζί με τους Shang Tsung, Spawn, Nightwolf, Terminator T-800 και Sindel είναι οι χαρακτήρες του Kombat Pack, για το Mortal Kombat 11.

Η σύνοψη του ηλεκτρονικού παιχνιδιού είναι η εξής:
Το Mortal Kombat επιστρέφει καλύτερο από ποτέ στη νέα έκδοση της εμβληματικής fighting σειράς.Η βία που χαρακτηρίζει την σειρά δηλώνει για ακόμη μία φορά παρούσα στο Mortal Kombat 11 με κόκαλα να ραγίζουν, και κρανία να ανοίγουν. Φυσικά δεν έλειψαν και τα τρομερά βίαια και ανανεωμένα fatalities. Θα μπορείς να αλλάζεις τα κοσμητικά αντικείμενα του χαρακτήρα σου και να δημιουργήσεις τον απόλυτο για εσένα μαχητή. Η ιστορία συνεχίζει κανονικά μετά το Mortal Kombat X, όπου ο Raiden έχει αφήσει πίσω την καλή του πλευρά και είναι έτοιμος να εξαπολύσει τον απόλυτο θυμό του στους εχθρούς του.
Το Mortal Kombat 11 κυκλοφόρησε στις 23 Απριλίου του 2019 και είναι διαθέσιμο στα Microsoft Windows, Nintendo Switch, PlayStation 4 και Xbox One. Ο Graeme Bayless έχει καθήκοντα παραγωγού. Οι Dominic Cianciolo και Shawn Kittelsen έγραψαν το σενάριο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου