Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020

IMAX poster για το Birds of Prey


Η IMAX ανέβασε στον λογαριασμός της στο Twitter την δική της αφίσα για την επερχόμενη ταινία του κινηματογραφικού σύμπαντος της DC Comics, Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn).

Η σύνοψη του φιλμ είναι η εξής:
Έχετε ακούσει ποτέ για μια αστυνομικό, μια τραγουδίστρια, μια ψυχοπαθή και την πριγκίπισσα της μαφίας; Το Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) είναι μια διεστραμμένη ιστορία που την αφηγείται η ίδια η Harley, όπως μόνο εκείνη μπορεί να την πει. Όταν ο πιο μοχθηρός ναρκισσιστής κακοποιός του Gotham, Roman Sionis, και το αφοσιωμένο δεξί του χέρι, Zsasz, έχουν στο στόχαστρο τους μια νεαρή κοπέλα με το όνομα Cass, κάνει άνω-κάτω την πόλη για να την βρει. Τα μονοπάτια των Harley, Huntress, Black Canary και Renee Montoya συγκρούονται και η απίθανη τετράδα δεν έχει άλλη επιλογή παρά συνεργαστούν για να καταστρέψουν τον Roman.
Το Birds of Prey θα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 6 Φεβρουαρίου από την Tanweer. Η Cathy Yan σκηνοθετεί από σενάριο της Christina Hodson. Στο καστ βρίσκονται οι Margot Robbie, Mary Elizabeth Winstead, Jurnee Smollett-Bell, Rosie Perez, Ewan McGregor, Ella Jay Basco, Chris Messina, Ali Wong, Robert Catrini, Michael Masini και Charlene Amoia.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου