Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020

Έξι character posters για το Mulan


Τα Walt Disney Studios κοινοποίησαν στο διαδίκτυο μέσω Twitter τις έξι character προωθητικές αφίσες για το επερχόμενο live-action remake του Mulan που αφορούν τους χαρακτήρες των Liu Yifei, Donnie Yen, Gong Li, Jason Scott Lee, Jet Li και Yoson An.

Η σύνοψη του φιλμ είναι η εξής:
Όταν ο Αυτοκράτορας της Κίνας διατάζει ότι ένας άντρας ανά οικογένεια πρέπει να υπηρετήσει τον Αυτοκρατορικό Στρατό για να υπερασπιστεί τη χώρα από τους εισβολείς, η Hua Mula, η μεγαλύτερη κόρη ενός διάσημου πολεμιστή, παίρνει τη θέση του άρρωστου πατέρα της. Μεταμφιέζεται σε άντρα, τον Hua Jun, και περνάει από πολλές δοκιμασίες που θα χρειαστούν όλη της τη δύναμη για να τα καταφέρει.Είναι ένα επικό ταξίδι που θα τη μεταμορφώσει σε μία εκπληκτική πολεμίστρια που θα κερδίσει τον σεβασμό ενός έθνους...και ενός περήφανου πατέρα.
Το Mulan θα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 26 Μαρτίου από την Feelgood Entertainment. Η Niki Caro σκηνοθετεί από σενάριο των Rick Jaffa, Amanda Silver, Elizabeth Martin και Lauren Hynek. Το καστ αποτελούν οι Liu Yifei, Donnie Yen, Jason Scott Lee, Yoson An, Utkarsh Ambudkar, Ron Yuan, Tzi Ma, Rosalind Chao, Cheng Pei-Pei, Nelson Lee, Gong Li, Jet Li, Jimmy Wong, Doua Moua και Chen Tang.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου