Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019

Trailer για το Mulan


Η Walt Disney Pictures πριν από μερικά λεπτά κοινοποίησε στο διαδίκτυο το πρώτο ολοκληρωμένο τρέιλερ του Mulan, ενώ χθες έδωσε στην δημοσιότητα την ολοκαίνουργια προωθητική αφίσα της ταινίας.

Η σύνοψη του φιλμ είναι η εξής:
Όταν ο Αυτοκράτορας της Κίνας διατάζει ότι ένας άντρας ανά οικογένεια πρέπει να υπηρετήσει τον Αυτοκρατορικό Στρατό για να υπερασπιστεί τη χώρα από τους εισβολείς, η Hua Mula, η μεγαλύτερη κόρη ενός διάσημου πολεμιστή, παίρνει τη θέση του άρρωστου πατέρα της. Μεταμφιέζεται σε άντρα, τον Hua Jun, και περνάει από πολλές δοκιμασίες που θα χρειαστούν όλη της τη δύναμη για να τα καταφέρει.Είναι ένα επικό ταξίδι που θα τη μεταμορφώσει σε μία εκπληκτική πολεμίστρια που θα κερδίσει τον σεβασμό ενός έθνους...και ενός περήφανου πατέρα.
Το Mulan θα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 26 Μαρτίου του 2020 από την Feelgood Entertainment. Η Niki Caro σκηνοθετεί από σενάριο των Rick Jaffa, Amanda Silver, Elizabeth Martin και Lauren Hynek. Το καστ αποτελούν οι Liu Yifei, Donnie Yen, Jason Scott Lee, Yoson An, Utkarsh Ambudkar, Ron Yuan, Tzi Ma, Rosalind Chao, Cheng Pei-Pei, Nelson Lee, Gong Li, Jet Li, Jimmy Wong, Doua Moua και Chen Tang.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου